Welkome bij PerfectDress Bruidsmode

Wij hebben altijd ruim 200 bruidsjurken op voorraad van jong designer Emotions Bride. Onze collectie is up-to-date en je betaalt meestal niet meer dan 999,- voor een jurk. Omdat wij groot inkopen bij onze leveranciers zijn onze jurken altijd 40% goedkoper dan de verkoopadviesprijs.

In onze website zie je een klein gedeelte van onze collectie. Omdat deze regelmatig veranderd is het voor ons onmogelijk om deze op onze website actueel te houden. Om u alle aandacht te kunnen geven, vragen wij u een afspraak maken voor uw bezoek. U kunt ons bellen of het contactformulier invullen op de site. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Veelgestelde vragen:

Staat jullie hele collectie op de website?

Nee, we hebben in onze winkel een veel grotere collectie. Omdat deze regelmatig wisselt is het niet mogelijk om dat allemaal op de website bij te houden.

Hoe kan het dat jullie trouwjurken zo goedkoop zijn?

Omdat wij groot inkopen bij onze leveranciers zijn onze jurken altijd 40% goedkoper dan de verkoopadviesprijs.

Zijn het allemaal nieuwe jurken?

Ja, al onze japonnen zijn nieuw, wij verkopen geen tweedehands jurken.

Zijn het overjarige modellen?

Nee, al onze japonnen zijn recente modellen.

Mijn bruiloft is snel, kan dat dan nog wel?

Veel bruidsmodehuizen hebben een relatief lange levertijd en geen voorraad van bruidsjurken, maar bij PerfectDress trouwjurken zijn direct leverbaar. Zelfs als u morgen zou trouwen kunt u bij ons terecht! Wij zorgen dat u er op en top uit zal zien op uw trouwdag.

Iemand meebrengen? Altijd welkom

Natuurlijk is ook een familielid, kennis of vriendin welkom.

Coupeuses:

Indien er aanpassingen nodig zijn aan je trouwjurk, hebben wij gerenommeerde coupeuses in Vorselaar, die tegen een kleine vergoeding bruidsjurk kan naar je eigen wens kunnen vermaken.

Mag ik mijn jurk laten ophalen?

Betaling geschiedt bij aankoop, na de betaling kunnen wij uw jurk gratis voor u bewaren tot u deze op de gewenste dag voor uw bruiloft komt ophalen.

Betalingsmogelijkheden:

Wij hebben geen bancontact.